Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 59€ - Tηλεφωνικές παραγγελίες 22210.39313

7 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
7 αποτελέσματα
Ταξινόμηση ανά Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση

Kassatex Για Τους Μικρούς Μας Φίλους

Όταν ένα μωρό έρχεται στη ζωή μας τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτό! Ακόμη και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ξεκινάμε να διαμορφώνουμε το χώρο μας κατάλληλα ώστε να φτιάξουμε έναν χώρο έτοιμο να υποδεχθεί το μικρό μας αγγελούδι! Έχουμε ένα μικρό παιδί στο σπίτι και θέλουμε ο χώρος να είναι ζεστός και φωτεινός, γεμάτος χρώματα και χαρά! Δεν είναι μόνο το παιδικό δωμάτιο αλλά όλο το σπίτι χρειάζεται αναδιαμόρφωση!

Tips Και Προτάσεις Παιδικής Διακόσμησης

  • Ετοιμαστείτε για μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία
  • Ξεκινήστε τη διακόσμηση όταν είστε σίγουροι για το φύλλο του μωρού 
  • Διαλέξτε ένα θέμα που σας αρέσει
  • Διαλέξτε τα χρώματα που θέλετε να έχει ο χώρος (ζητήστε βαφές που προορίζονται για χώρους που κυκλοφορούν παιδιά)
  • Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα απογειώσουν την εικόνα του χώρου σας

Η εταιρεία παιδικών ειδών Little Nicole με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της παιδικής ένδυσης έχει ένα μεγάλο εύρος προτάσεων για η διακόσμηση του παιδικού δωματίου και όχι μόνο! Διαλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία το παιδικό χαλί που θα ζεστάνει το χώρο σας, προσθέστε αυτοκόλλητα στους τοίχους και προσθέστε κουτιά αποθήκευσης και παιδικά μαξιλάρια! Επιλέξτε ποιοτικά παιδικά είδη, κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς τα παιδιά και υποαλεργικά!

Βάλτε Χρώμα Στο Μπάνιο Σας

Ολοκληρώστε την παιδική διακόσμηση του χώρου σας προσθέτοντας πρωτότυπα αξεσουάρ και στο χώρο του μπάνιο! Επισκεφθείτε το e-shop της εταιρείας και επιλέξτε τις παιδικές πετσέτες του brand KASSATEX που προτείνει η εταιρεία παιδικών ειδών Little Nicole, 100% βαμβακερές παιδικές πετσέτες με κεντημένα ανάγλυφα σχέδια! Ολοκληρώστε την εικόνα του χώρου προσθέτοντας την κατάληλη κουρτίνα και αποκτήστε ασφάλεια και ομορφιά!